CB REPORT 02/2019

AKTUALIZOVANÉ:

Aktuálna situácia s novým CB REPORTom 02/2019 je taká, že časopisy boli odoslané do vašich poštových schránok. Ako píše Miro B. Bystrica v komentári: “Pri balení som si všimol určité nezrovnalosti a tak Vás prosím, komu nepríde komplet zásielka t.j. CB REPORT+ členský preukaz, napíšte mi na adresu prezident@scbr.sk. Obratom to vyriešim.”Nestihli sme Vianoce, nebude teda pod stromčekom, ale veríme, že ním všetkých potešíme aspoň s príchodom nového magického (aspoň číslom) roka 2020. CB REPORT oslávil v roku 2019 svoje 25 narodeniny a my sme sa rozhodli ísť do novej štvrťstoročnice s vynoveným dizajnom a profesionálne tlačeným časopisom. Všetkým ho teda (ako darček od nás) pošleme v papierovej verzii priamo domov. Tí z vás, ktorí ho máte objednaný ako elektronickú verziu, ho, samozrejme, dostanete aj do mailovej pošty.

Redakcia CB REPORTu vám ďakuje za priazeň a je namieste sa poďakovať dlhoročnému tvorcovi časopisu Marconimu Partizánske za to, že časopis prežil až doteraz a ja verím, že bude naďalej súčasťou mediálneho priestoru Slovenského CB rádioklubu.

73, albbert Slovenská Ľupča (SK-670)

Tento obsah bol zaradený v AKTUALITY, CB REPORT. Zálohujte si trvalý odkaz.

1 reakcia na CB REPORT 02/2019

  1. Miroslav Snopko povedal:

    Ahojte.

    CB-reporty boli po výluke Slovenskej pošty vyexpedované a teda by Vám mali v nabližších dňoch prísť do schránok. Pri balení som si všimol určité nezrovnalosti a tak Vás prosím komu nepríde komplet t.j. CB-report + členský preukaz napíšte mi na adresu prezident@scbr.sk. Obratom to vyriešim. S pozdravom Miro Banská Bystrica

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

*