CB report 3/2020

Vedenie Slovenského CB Rádioklubu plní svoje sľuby a tak Vám prinášame ďalšie číslo nášho časopisu …

 

Iste Ste si všimli nový hlavný banner web stránky, kde je ukážka úvodnej strany nového CB reportu. Platní členovia klubu, ktorí majú nahlásený digitálny odber, časopis dostali dnes podvečer. Pozorne si teda skontrolujte Vašu mailovú adresu, ktorú Ste do formuláru zadali. Ak Ste CB report nedostali, skontrolujte si spamovú záložku a ak nie je ani tam, tak potom mi napíšte správu na adresu: stevo.lasab (at) gmail.com.

Ešte predtým si však pozorne skontrolujte, či máte uhradené členské a či vôbec aktuálne Ste členom SCBR. Najrýchlejšie to urobíte TU.

Viacerým totiž skončila platnosť členstva a výhody členstva, ktorým je aj CB report môže pochopiteľne využívať iba riadny člen. Ak Ste sa teda v zozname nenašli a chcete byť naďalej členmi, postupujte podľa inštrukcií a kontaktujte tajomníka SCBR FoXa B.Bystrica.

Klasickí odberatelia papierovej verzie si ešte trošku musia počkať, nakoľko časopis je práve v tlači. Buďte teda trpezliví alebo si nahláste digitálny odber aj Vy.

Posledná informácia je, že noví členovia, ktorí ešte nemajú členský preukaz SCBR si ho nájdu v obálke spolu s CB reportom. Novým členom s digitálnym odberom príde iba obálka s preukazom.

Pekné čítanie a pokiaľ má niekto záujem do časopisu prispieť nejakým článkom, kontaktujte ma prosím a dohodneme sa.

73 Števo Zvolen SK-525 – viceprezident SCBR

Loading

Tento obsah bol zaradený v AKTUALITY. Zálohujte si trvalý odkaz.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

*